templatemo header
templatemo header
templatemo facebook
templatemo twitter
templatemo googleplus


 

Sport burkolatok!

Sportolni élményt, szenvedélyt, akaraterőt jelent. Egy olyan felületen sportolni, amely még az egyéni teljesítményt is növeli, még több kedvet ad a kihívások teljesítésére.

A Cégünk több éve foglalkozik sportpályák, sportkomplexumok és a hozzá tartozó infrastruktúra tervezésével és építésével.  Jó hírnevünket a közreműködésünkkel tervezett és épített több mint 100.000 m2, sportpálya és sportkomplexum alapozza meg. Az előbbiek és az üzemeltető visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy a megrendelőinknek kiemelkedő minőségű és az igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást tudunk nyújtani. 

A szintetikus burkolati rendszereink beszállítói is a világ legrangosabb sportburkolat gyártó cégei, akik magas minőségű termékeiken túl átadják a beépítés, működtetés területén szerzett tapasztalataikat is. Így tudjuk elérni, hogy Magyarországon, versenyképes árakon nemzetközi színvonalnak megfelelő szolgáltatásokat kínáljuk. Az Önöknek ajánlott szintetikus gumi sportburkolataink a sport minden ágát lefedi.

A beszállítóink folyamatos és intenzív kutatásba és fejlesztésbe tett elkötelezettsége tette lehetővé, hogy partnereinknek, megbízóinknak mindig az igényeiknek megfelelő legjobb terméket tudjuk nyújtani.

 

1

 

Tenisz pályák

 

A cégünk által a teniszpálya burkolatokra nyújtott széles termékskála segít bennünket, hogy meg  tudjunk felelni még a legmagasabb igényeket támasztó sportolókkal szemben, olyan pályákkal, amelyek biztosítja a játék kényelmet és a legkiválóbb teljesítményt. A burkolataink minőségét bizonyítja I.T.F. (Nemzetközi Tenisz Szövetség) minősítése. 
A kivételes és kimagasló teljesítmény biztosítása, a tökéletes játék komfort és a vonzó kivitel teszi, hogy a pályaburkolati rendszereink egyik legelismertebb és technikailag egyik legfejlettebb pályaburkolati rendszerek a világon. 

 • DS SUPERSOFT  ITF 4 
  Hagyományos "szintetikus" Akril műgyanta pálya padlóburkolati rendszer. A rendkívül jó lábmozgás és a tökéletes labda pattanái együtthatóval rendelkezik. Rendkívül kopás- és időjárás álló burkolat, nem igényel karbntartást.
 • DS SUPER DOPPIO  ITF 3 
  Közbenső gumi rétegnek köszönhetően, a Supersoft Doppio rendszer  nagyon rugalmas szintetikus sportburkolat. A játék során nagyobb kényelem és rugalmasság, tökéletes labda pattanás jellemzi. A burkolat nem igényel különösebb karbantartást és nagy kopás- és időjárás állósággal rendelkezik.
 • DS EVOLUTION ITF 3
  A burkolati rendszer teljes innovatív újítás a sportban. Egy speciális gumi granulátum "párna" ami nem tartalmaz kvarc adalékanyagot. A védelmet egy rendkívül rugalmas műgyanta alkotja. A kialakítással a rendszer igazi újítás a "szintetikus" burkolatok világában. A rendkívüli rugalmas felületet biztonságosabb, csökkenti az ízületeket érő stresszt, biztosítja a kivételes teljesítményt A burkolat nem igényel különösebb karbantartást és nagy kopás- és időjárás állósággal rendelkezik.
 • DS PRO TURF  ITF 3
  Burkolati rendszer bel-és kültéri teniszpályákra. A speciális többrétegű összetételből álló burkolat, a válogatott SBR gumi granulátum és a 100% műgyanta rendkívüli kötési tulajdonságainak köszönhetően a Pro Turf ideális teniszpálya felület. Biztosítja a tökéletes labda pattanást, a kényelmet és szükséges gyorsaságot a „kemény” burkolat esetében. Nagy az ellenálló képessége az időjárási viszonyok és az UV sugárzás ellen.

 


 

MultiSport - kül- és beltéri sportpályák

 

A minőségi beltéri és szabadtéri sportpadló rendkívül fontos mindazok számára, akik részt vesznek a sportban. A multifunkcionális sportburkolatnál fontos, hogy sokoldalú legyen. 
 • meg kell feleljen a különböző sportágak támasztotta követelményeknek
 • a sportolók számára biztonságos és kényelmes játékfelületet tudjon nyújtani
 • a befektetőnek és a létesítmény üzemeltetői szemszögből a fenntartási és üzemeltetési költsége alacsony
DS PREMIUM 
Poliuretán műgyanta alapú sport padlóburkolati rendszer EPDM granulátum befejező réteggel, úgy tervezték, hogy alkalmas legyen aszfalt vagy cement ajzat esetén.
 • puha, padlóburkolat 
 • ideális egyaránt a sport- és tradicionális játékokra. 
 • alkalmazható bel- és szabadtéren egyaránt.
DS POLYSPORT 
Ideálisan használható szintetikus sportburkolati rendszer a különböző sportágak támasztotta követelmények megoldására. 
 • Polysport nem csak képlékeny és alakváltozó
 • rendkívül kopás- és időjárásálló burkolat. 
 • Polysport nem igényel különösebb karbantartást. 
 • alkalmazható bel- és szabadtéren egyaránt.
DS PAVISINT SL 75  
Tartós rugalmas sportburkolati rendszert, mely ideális beltéri létesítmények és többcélú edzőtermek kialakítására. A kombinációs burkolat, mely gumi granulátum alap és poliuretán gyanta alapú befejező rétegből áll ami a legjobb választás mind a minőség és a sokoldalúság terén.  

 

 

Kerékpár pályák - Velodrome
Mivel a közúti forgalom tarthatatlan forgalmi szinteket ért el, egyre több és több kerékpár pálya, út épül biztonságosabbá téve a közlekedést és  megadja azt a lehetőséget, hogy az emberek kerékpárt használva közlekedjenek a városban. Ennek az egyik legfontosabb követelménye, hogy a városi valamint azon kívüli közlekedésbe integrált kerékpár utak jó elkülönítéssel és megjelöléssel a kerékpárosok számára a biztonságos közlekedést nyújtson. 

DS COLORSINT 
Kétségtelenül ideális megoldást nyújt a szokványos aszfalt felület esetében. A különböző színválaszték különleges kialakítást és védelmet nyújt aszfalt felületeknek a kerékpár utak, parkolóhelyek, busz sávok és a taxi megálló részére. A termék rendkívül kopásálló, az időjárás és mindenekelőtt az üzemanyagok és kenőanyagok ellen.

DS COLORTOP 
Egy olyan megoldás bitumen, beton padló színezésére, mely rendkívül ellenáll a mechanikai kopásnak, üzemanyagok és kenő anyagok koptatása ellen. A termék sikeresen használható a repülőterek, benzinkutak és parkolók, valamint a gyalogos és kerékpáros sávoknál. 


Görkorcsolya pályák
Rollerblade
A méltán ismert és szeretet görkorcsolya hazánkban is egyre jobban elterjedt szabadidő sport. Azonban igazán megfelelő minőségű és kifejezetten erre a sportágra specifikált burkolati rendszerrel még nem lehet találkozni.
Mi erre a problémára kínálunk megoldást legyen az hobbi illetve verseny szerű görkorcsolyázásról szó.

DS ROLLERTOP
Ez a rendszer kifejezetten erre a sportra fejlesztettek ki. A rendszer karakterisztikáját úgy alakították ki, hogy minden tekintetben a tökéletes élményt biztonságot adja a rajta sportolóknak.
A Rollertop rendszer elsősorban aszfalt alapra készült. A különleges kemény, sima és csúszásmentes felületet ad. Minden műszaki jellemzője ideális a görkorcsolyához. Igazoltan alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik.
2

templatemo work

 

 

INFILLPro System

InfillPro Sand


A speciális sportpálya kvarchomok, a műfű leterhelésére szolgál. A tenisz, hoki vagy multi sportpályáknál csak kvarchomok feltöltést használunk. Ez a sportágak speciális szabályzata és előírása szerint történik. A homokfeltöltésű sportpályák betöltésénél a hagyományos natúr kvarchomok mellet alkalmazunk speciális festéssel ellátott zöld és salak vörös kvarchomokot. Az utóbbi színkombináció alkalmazása esetén a műfüves burkolatunk még inkább természetes hatást kölcsönöz a sportpályának. Az alkalmazott szemnagyság 0,4 - 0,8 mm.

InfillPro SBR Black


A sportpályák feltöltéséhez elterjedt SBR gumi granulátum, mely a pálya rugalmasságát, ütéscsillapítását és biztonságát adja. A különféle gumi, termékek főként abroncsok stb. újrafelhasználásával darálással készül. A sportpályáknál alkalmazott granulátum egy speciális gyártósoron keresztül készül, mely során eltávolításra kerülnek a szennyező anyagok (fém, textil stb.), majd különböző szemnagyságokra szortírozzák felhasználásuk szerint. A műfüves pályáknál általunk használatos méret: 1,0 - 2,5 mm.

InfillPro SBR Green - INFILLPro SBR Brown


Az előbbiekben leírt SBR gumi granulátum, mely a pálya rugalmasságát, ütéscsillapítását és biztonságát adja, a gyártás során speciális eljárással nem mérgező természetes zöld illetve barna színű gyanta bevonatot kap minimum 2 rétegben. Az így elkészült granulátum karakterisztikája megegyezik a fekete SBR granulátummal. Viszont pozitív különbség, hogy az elkészült sportpálya vizuálisan és érzetre természetesebb hatású lesz. A műfüves pályáknál általunk használatos méret: 1,0 - 2,5 mm.

InfillPro TP Green - INFILLPro TP Brown


Speciális granulátum, ami hőre lágyuló elasztomerből készül a szűz alapanyag sajtolásával. Az anyagok összetétele és a speciális "szabadalmaztatott" alak ki fejezeten vizsgálva volt, hogy a garantáltan magasabb ütéselnyelő képessége és kisebb függőleges alakváltozása legyen, mint más granulátumoknak. Emellett a különleges formája magasabb stabilitást biztosít, ami megoldása annak a tipikus problémának, amit az elcsúszó gömbölyű szemcsék okoznak. Mivel az InfillPro TP nem darálás és marási folyamat útján állítjuk elő így mentes a portól, ami kiküszöböli a környezeti kockázatokat. Az InfillPro TP granulátum nem tartalmaz toxikus anyagokat. Tesztelték az EN 71- Biztonságos Játékok a DIN 18035-7P6 szabványokra.

InfillPro Geo Plus - INFILLPro Geo

A tökéletes „természetes” megoldás a műfüves burkolat feltöltésére. Két elem egyesítése (szintetikus rostok és a szerves anyag szemcsék) a legmagasabb szintet biztosítja a sportolási teljesítményhez. Az InfillPro Geo-val betöltött labdarúgó pálya minősége megegyezik a legjobb minőségű természetes füves pályával és garantált lehetőséget biztosít pálya intenzív használatára még rossz időjárási körülmények között is.InfillPro Geo az egyetlen olyan megoldás a szintetikus fű feltöltésére, ami 100 % természetbarát. Gyártása gondosan kiválogatott, külön kezelt szerves és keverék rostok felhasználásával történik.


 

3
templatemo work
RÓLUNK
DEVEX Sport & GLICE Hungary

A DEVEX megalakulása óta, jellemzően az egyedi, komplex építőipari munkák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A megrendelőink és az üzemeltetők igényeit maximálisan figyelembe véve eredményesen működik. Célunk mindig az, hogy minél jobb kényelmesebb és biztonságosabb legyen az általunk épített létesítmények. A devex tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás.

"SZÁMUNKRA AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL, MEGRENDELŐ A LEGJOBB REFERENCIA!"

Cégünk jellemzői:

 • szakmai felkészültség és irányítói menedzsment az építő, gépész és villamos szakágakban
 • állandó az egyes részfeladatokra felkészült szakembergárda, szerelő team
 • saját egyedi célberendezések és eszközpark

"CSAK AZT VÁLLALJUK, AMIHEZ ÉRTÜNK! "

Cégünk tevékenységi körei:

 • sportpályák, sportkomplexumok tervezése és kivitelezése
 • strand és uszodai létesítmények tervezése és kivitelezése
 • magas- és mélyépítés
 • technológiai szerelés
 • kapcsolódó villamos rendszerek
 • acélszerkezetek tervezése és gyártása
 • mérnöki szolgáltatások
 • alkalmazott termékek, gépek és eszközök forgalmazása

 

4
KAPCSOLAT
Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére...
 
 
www.devex.hu
www.glice.hu
1103 Budapest, Ihász u. 21.