templatemo header
templatemo header
templatemo facebook
templatemo twitter
templatemo googleplus


 

Műfű burkolatok!
Több éve foglalkozunk sportpályák, sportkomplexumok és a hozzá tartozó infrastruktúra tervezésével és építésével. Cégünk a sportpálya építés területén az egyik meghatározó vállalata Magyarországon. Jó hírnevünket a közreműködésünkkel tervezett és épített több mint 100.000 m2, sportpálya és sportkomplexum alapozza meg. A folyamatos pozitív üzemeltető visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy a megrendelőinknek kiemelkedő minőségű és az igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást tudunk nyújtani.

A műfüvek piacán a világ egyik legnevesebb és legjobb sportpálya burkolatgyártó cég a

 

kizárólagos forgalmazója és képviseleteként fő célkitűzésünk az átfogó szakmai támogatáson túl az elvégzendő feladat realizálására komplett megoldási javaslatot, megfelelő terméket kínálni minden érdeklődőnknek. Rövid reakcióidővel válaszolunk a kérdésekre, legyen az árajánlat vagy termékkel kapcsolatos érdeklődés. Számunkra a legfontosabb partnereink hosszú távú megelégedettsége, egy kölcsönösen előnyös együttműködés során.

gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2
1

SoccerPro rendszerek minősítései

SoccerPro rendszerrel rendelkező nemzetközi klubbok:

gallery 2 gallery 2

 

SoccerPro kifejezetten labdarúgásra kifejlesztett műfüves burkolati rendszer, mely garantáltan a legjobban összehasonlítható a természetes gyep által nyújtott játék teljesítménnyel, függetlenül az időjárástól vagy éghajlattól. 

 • Kizárólag UV ellenálló kopás mentes szálakból, Latex vagy Poliuretán többrétegű hátlappal rendelkeznek. A 3G rendszerek a  feltöltése speciális keverékű kvarchomok és különböző típusú gumi granulátum vagy speciális 100%-ban organikus anyag.
 • SoccerPro összes típusa minősített a "Football Turf" rendszerbe, FIFA minősítéssel rendelkező telepítésekkel és a vezető Nemzeti és Nemzetközi szabványoknak megfelelő rendszerek.
 • Speciális kispályás labdarúgásra kifejlesztett rendszerek, 3G homok+gumi feltöltésű és 4G feltöltés nélküli telepítések.

Nagy hangsúlyt fektetünk a burkolatok fejlesztésére, így fontosnak tartjuk a játékosok, edzők, sportorvosok visszajelzéseit valamint a laboratóriumi tesztek és külső pálya tesztek eredményeit melyek alapján folyamatosan fejlesztjük a SoccerPro rendszert.

A több mint 2000 pálya az egész világon jelenti az Üzleti biztosítékot a jó hírnévhez. A rendszeren belül széles skáláját kínáljuk monofil, fibrillált és hibrid termékeknek.

 • Max S 40 / 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA**
  Szabadalmaztatott dubla "S" alak, 360 mikronos bicolor monofil szálak, természetes hatás,szálak terhelés után szinte azonnal függőles helyzetbe visszaállnak.
 • gallery 2 gallery 2 gallery 2
 • Duo Shape 40 / 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA** NEW
  Szabadalmaztatott gyémánt alak, 300 és 430 mikronos  bicolor monofil szálak, természetes hatás, szálak terhelés után szinte azonnal függőles helyzetbe visszaállnak Kimagasló eredményeket ért el a FIFA vizsgálatok alatt az optimális labdagurulás és visszapattanás terén.

 • MF Diamond 45 / 50 / 60 FIFA*, FIFA**
  Szimmetrikus, gyémánt alak
  , 240 mikronos bicolor monofil szálak, magas kopásállóság, természetes hatás, nagy sűrűségű. 
 • MF 360 40/ 45 / 50 /60  FIFA*, FIFA** 
  Szimmetrikus, rugalmas gerinccel rendelkező szál, 360 mikronos bicolor monofil szálak, magas kopásállóság 
 • Infinity 40 / 50
  Rendkívül erős speciális polimereket tartalmazó bicolor mono tape szálak, természetes hatás, magas kopásállóságspeciális két irányú nyúlással rendelkező fűszálak,kifejezetten nagy igénybevételű labdarúgó pályákra kifejlesztett műfű
 • Pro 100 60 FIFA*
  Erős fibrillált szálak, természetes színhatás, magas kopásállóság, lágy tapintású zéró súrlódási sérülés veszély. 
 • NewGrass Pro 4G
  Feltöltés nélküli műfű, speciális összetételű Tricolor mono tape, fibrillált, monofil szálakból, természetes színhatás, speciális két irányú nyúlással rendelkező fűszálak, magas kopásállóság, lágy tapintású zéró súrlódási sérülés veszély.

 

 

A rögbi nagy történelemmel, szenvedéllyel és hagyománnyal rendelkező sport. Az innováció belépése ebbe a világba csak az alapértékek fegyelmezett tiszteletben tartásával lehetséges.

A nemzetközi Rugby Szövetség szigorú előírásainak  bizonyítottan megfelelő új generációs pályák biztosítják, hogy a sportolók magas minőségű biztonságos felületeken maximális teljesítményt érjenek el egész évben.

RugbyPro rendszer úgy fejlesztették, hogy csúcsminőségével a szabványoknak, tartósságnak, ellenálló képességnek maximálisan megfeleljen. Képes ellenállni a sportágra jellemző speciális közelharcnak. Nagy ütéscsillapító képességgel rendelkezik. Tökéletes természetes megjelenésű és minden fajta időjárás esetén használható.

 • RugbyPro 100 70

  Erős fibrillált szálak, természetes színhatás, magas kopásállóság, lágy tapintású zéró súrlódási sérülés veszély.

 • RugbyPro MAX S/8 P+ 65

  Szabadalmaztatott egyedülálló dupla "S" alakú, 360 mikronos szál bicolor monofil szálak, természetes hatás, Magas kopásállóság, a szálak terhelés után szinte azonnal függőles helyzetbe visszaállnakTökéletes burkolati rendszer center és edzőpálya felületének

 • RugbyPro MF Diamond 65

  Szimmetrikus, gyémánt alak, 240 mikronos bicolor monofil szálak, magas kopásállóság, természetes hatás. Nagy ellenálló képesség, lágy tapintású zéró súrlódási sérülés veszély, tökéletes rendszer center, tréning illetve oktatási felületekre

 • RugbyPro Infinity 65

  Rendkívül erős speciális polimereket tartalmazó szálak ● Bicolor mono tape szálak, természetes színhatás.Speciális két irányú nyúlással rendelkező fűszálak, magas kopásállóság, lágy tapintású zéró súrlódási sérülés veszélyKifejezetten nagy igénybevételre kifejlesztett műfű


RugbyPro rendszerek minősítései

NewGrass rendszerek minősítései:

Grass Hockey

NewGrass Hockey a legjobb burkolati rendszer gyephoki pályákra. NewGrass Hockey rendszerek hagyományos homokkal töltött, töltetlen és homokban szórt változatúak lehetnek.

A felhasznált szálak polipropilén vagy speciális polimerek kombinációjának támogatásával lehet előállítani. A hátlap gumi latex és / vagy eltérő struktúrájú és típusú rugalmasság elősegítő anyagok, amelyek különböző vízelvezetési jellemzői lehetővé teszik az esővíz szabályozott elvezetését, mely így fenn tartja a felület páratartalom arányát, ami specifikus követelményeit gyephoki burkolatoknál.

A töltetlen szőnyegek biztosítják a tökéletes sík, nagy rugalmasságú a felületet, egységes és ragyogó színek - valójában mára már ez a burkolati típust fogadja el a nemzetközi gyephoki szövetség a magas szintű versenyeken. Egyben tökéletesen alkalmasak beltéri létesítményekben, hiszen elkerülhető töltetanyag porolása.

Hockey rendszer:

 • NewGrass Master Slide 
  speciális göndörített polietilén szál nyári zöld szín  IHF

 • NewGrass T6 Hockey 
  egyenes szálú polipropilén fibrillált szál fűzöld szín IHF

 • T Turf Hockey
  egyenes szálú polipropilén széles fibrillált szál fűzöld szín
   IHF


NewGrass Tennis.
NewGrass Tennis rendszer széles skáláját kínálja a tenisz burkolatoknak. Különböző struktúrájú és kompozíciójú felhasznált szálak, 9-20 mm-ig magasság, a tűzés sűrűsége és homok feltöltés, eléri, hogy a játék teljesítmények, alkalmasak mind a nem hivatásos játékosok és a legtöbb igényes sportoló számára. A gumi latex hátlap elvezetési kialakítása lehetővé teszi, hogy olyanNewGrass teniszpálya építését mely egész évben a legkülönbözőbb időjárási körülmények között is tökéletes minőségű.

NewGrass Tennis olyan csomagban is kapható, melynél a teniszpálya vonalak már a gyártás során beleszövésre kerülnek, valamint igény szerint két különbözőszínű is lehet (zöld és piros). 

A gyors telepítés, a csökkentett karbantartás, a tartósság, és a nagy teljesítményű jellemzők teszik a NewGrass Tennis-t az ideális felületé a teniszpályára.

NewGrass Tennis rendszer:
 • NewGrass T6 9 / 15
  egyenes szálú polipropilén fibrillált szál fűzöld 
  / salak vörös szín ITF

 • NewGrass T6 20 
  egyenes szálú polipropilén fibrillált szál fűzöld / salak vörös szín ITF

 • NewGrass Red Clay 12 
  egyenes szálú polipropilén fibrillált szál salak vörös szín ITF

NewGrass rendszerek minősítései

MultiSPORT

MultiSport területek (MUGA) nagy lehetőséget nyújtanak a közösségek és az önkormányzatok számára, mivel a felületek alkalmasak, hogy a különböző sportokat egy közös felületen lehessen űzni, ahol a hely és a rendelkezésre álló pénz valódi kérdés.

Cégünk széles termékskálát, biztosít, hogy az eltérő sportok, mint a labdarúgás, röplabda, kosár, hoki, stb. által támasztott követelményekhez garantáltan megfeleljen, nagy intenzív igénybevételnek ellenálljon, és nagy életciklusával biztosítsa, hogy a befektetés megtérüljön.

A világ minden táján megvalósított több mint 1500 telepítés során visszaérkező tapasztalatotokat és a szakértelmet, kombinálva a legkomolyabb gyári minőségi tesztekkel elősegítette, hogy aLimonta Sport kidolgozzon egy terméket kifejezetten a MultiSport területekre ez az új XP-Pro, ami különböző változatokban kapható.
XP-Pro
 egyedülálló szál, ami egy speciális extrudációs eljárással készül, mely jobb teljesítményt  garantál és nagyobb ellenállást elvisel.

 • Jobb láb a stabilitás
 • Hihetetlen ellenálló tűzés rögzítés
 • Biztonság a játékosok számára
 • Természetes ki nézet
2

templatemo work

 

INFILLPro System

InfillPro Sand


A speciális sportpálya kvarchomok, a műfű leterhelésére szolgál. A tenisz, hoki vagy multi sportpályáknál csak kvarchomok feltöltést használunk. Ez a sportágak speciális szabályzata és előírása szerint történik. A homokfeltöltésű sportpályák betöltésénél a hagyományos natúr kvarchomok mellet alkalmazunk speciális festéssel ellátott zöld és salak vörös kvarchomokot. Az utóbbi színkombináció alkalmazása esetén a műfüves burkolatunk még inkább természetes hatást kölcsönöz a sportpályának. Az alkalmazott szemnagyság 0,4 - 0,8 mm.

InfillPro SBR Black


A sportpályák feltöltéséhez elterjedt SBR gumi granulátum, mely a pálya rugalmasságát, ütéscsillapítását és biztonságát adja. A különféle gumi, termékek főként abroncsok stb. újrafelhasználásával darálással készül. A sportpályáknál alkalmazott granulátum egy speciális gyártósoron keresztül készül, mely során eltávolításra kerülnek a szennyező anyagok (fém, textil stb.), majd különböző szemnagyságokra szortírozzák felhasználásuk szerint. A műfüves pályáknál általunk használatos méret: 1,0 - 2,5 mm.

InfillPro SBR Green - INFILLPro SBR Brown


Az előbbiekben leírt SBR gumi granulátum, mely a pálya rugalmasságát, ütéscsillapítását és biztonságát adja, a gyártás során speciális eljárással nem mérgező természetes zöld illetve barna színű gyanta bevonatot kap minimum 2 rétegben. Az így elkészült granulátum karakterisztikája megegyezik a fekete SBR granulátummal. Viszont pozitív különbség, hogy az elkészült sportpálya vizuálisan és érzetre természetesebb hatású lesz. A műfüves pályáknál általunk használatos méret: 1,0 - 2,5 mm.

InfillPro TP Green - INFILLPro TP Brown


Speciális granulátum, ami hőre lágyuló elasztomerből készül a szűz alapanyag sajtolásával. Az anyagok összetétele és a speciális "szabadalmaztatott" alak ki fejezeten vizsgálva volt, hogy a garantáltan magasabb ütéselnyelő képessége és kisebb függőleges alakváltozása legyen, mint más granulátumoknak. Emellett a különleges formája magasabb stabilitást biztosít, ami megoldása annak a tipikus problémának, amit az elcsúszó gömbölyű szemcsék okoznak. Mivel az InfillPro TP nem darálás és marási folyamat útján állítjuk elő így mentes a portól, ami kiküszöböli a környezeti kockázatokat. Az InfillPro TP granulátum nem tartalmaz toxikus anyagokat. Tesztelték az EN 71- Biztonságos Játékok a DIN 18035-7P6 szabványokra.

InfillPro Geo Plus - INFILLPro Geo

A tökéletes „természetes” megoldás a műfüves burkolat feltöltésére. Két elem egyesítése (szintetikus rostok és a szerves anyag szemcsék) a legmagasabb szintet biztosítja a sportolási teljesítményhez. Az InfillPro Geo-val betöltött labdarúgó pálya minősége megegyezik a legjobb minőségű természetes füves pályával és garantált lehetőséget biztosít pálya intenzív használatára még rossz időjárási körülmények között is.InfillPro Geo az egyetlen olyan megoldás a szintetikus fű feltöltésére, ami 100 % természetbarát. Gyártása gondosan kiválogatott, külön kezelt szerves és keverék rostok felhasználásával történik.


 

templatemo work

 

 

No overheating pitch During high temperature periods, has the characteristic to keep the temperature of the pitch lower than a rubber infill.
 
Recyclable InfillPro geo is a natural infill that can be recycled for agricultural use therefore when the artificial turf comes to the end of its life InfillPro Geo is easy and economical to remove.
 
Odourless is an organic infill of plant origin therefore it's odourless and micro organism proof.
 
No Abrasion , combined with the artificial fibres of SoccerPro, assure absence of abrasions when falling or sliding during sporting action or recreation activity.
 
Excellent UV resistance Due to the fibre nature and the plant origin, InfillPro Geo has a high UV resistance making deterioration very slow over a very long time.
 
Superior foot stability The organic infill plant origin guarantees the stability of the athletes foot, equal to the best natural grass field.
 
Optimal shock absorption The plant origin of InfillPro Geo also assures the athlete, providing a correct bounce of the ball and in the case of falling, similar characteristics to natural grass.
 
Excellent drainage Due to the plant origin, InfillPro Geo provides optimal drainage and maintains this characteristic even in bad weather conditions.

 

 

3
templatemo work
RÓLUNK
DEVEX Sport & GLICE Hungary

A DEVEX megalakulása óta, jellemzően az egyedi, komplex építőipari munkák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A megrendelőink és az üzemeltetők igényeit maximálisan figyelembe véve eredményesen működik. Célunk mindig az, hogy minél jobb kényelmesebb és biztonságosabb legyen az általunk épített létesítmények. A devex tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás.

"SZÁMUNKRA AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL, MEGRENDELŐ A LEGJOBB REFERENCIA!"

Cégünk jellemzői:

 • szakmai felkészültség és irányítói menedzsment az építő, gépész és villamos szakágakban
 • állandó az egyes részfeladatokra felkészült szakembergárda, szerelő team
 • saját egyedi célberendezések és eszközpark

"CSAK AZT VÁLLALJUK, AMIHEZ ÉRTÜNK! "

Cégünk tevékenységi körei:

 • sportpályák, sportkomplexumok tervezése és kivitelezése
 • strand és uszodai létesítmények tervezése és kivitelezése
 • magas- és mélyépítés
 • technológiai szerelés
 • kapcsolódó villamos rendszerek
 • acélszerkezetek tervezése és gyártása
 • mérnöki szolgáltatások
 • alkalmazott termékek, gépek és eszközök forgalmazása

 

4
KAPCSOLAT
Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére...
 
 
www.devex.hu
www.glice.hu
1105 Budapest, Ihász u. 19.-21.