templatemo header
templatemo header
templatemo facebook
templatemo twitter
templatemo googleplus


 

Szintetikus
jég burkolatok
!

Glice® egy korlátlan ambícióval rendelkező tudósok és sportolókból álló kutató csapat fejlesztésének eredménye. Glice® sikeresen kifejlesztett tökéletes szintetikus jég technológia, köszönhető annak, hogy a fejlesztés során összpontosítottak a szintetikus jég korcsolyázási minőségét meghatározó 5 fő paraméterre:

gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2
1
gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2
Jégkorong - Ice hockey

Glice® az egyetlen szintetikus jég burkolat, mely a sportolok által végzett speciális manőverekre mint például a hirtelen megállás és villámgyors irányváltás azonos módon reagál, mint az igazi jég.

Glice® különösen nagy molekulatömeg struktúrája biztosítja a tartósságot a sok éven át tartó nehéz edzések és versenyek idején.

 

Korcsolyázás - Szórakoztató korcsolyázás

Egy sikeres és nyereséges ökológiai / környezet tudatos korcsolya pálya megvalósítása több tényezőből áll. Az első és legfontosabb, hogy a jégpálya a legmagasabb minőségi kövezetlményeknek feleljen meg, melyet a speciálisan tervezett Glice® jégpálya teljesít. Glice® segítséget tud nyújtani önnek, hogy az ügyfelei korcsolyázási igényeinek minden téren meg tudjon felelni, ez biztosítja, hogy nem csak vissza térnek ismételten önhöz, hanem megosztják elmesélik élményeiket, mely újabb és újabb ügyfelet jelent a jövőben. 

 Szórakoztató korcsolyázás
A Családi Szórakoztató piac egyaránt nagyon jövedelmező és igényes lett az elmúlt években. A sokoldalú Glice® még izgalmasabb attrakcióvá teszi ezt  kicsiket és a nagyok számara egyaránt. AGlice® szintetikus jég könnyen és  tökéletesen integrálható a meglévő játszó parkba, vidámparkbaés tökéletes lehetőség, hogy különleges élményt adjon.  Glice® szintetikus jég úgy lett tervezve, hogy az ügyfeleknek  fantasztikus és egyedülálló élményt adjon, miközben a működési költségeszinte  minimum.

 

gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2

 

gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2

Mini Curling

Mini Curling egyre népszerűbbé válik a világ körül. Ez egy mókás játék, amit minden korosztály és az egész család játszhat. Glice® szintetikus jeget speciálisan úgy fejlesztették, hogy ugyanúgy viselkedjen mint az igazi jég, mikor Mini Curling-t játszanak. Glice® különösen nagy molekulatömeg struktúrája biztosítja a tartósságot a sok éven át tartó erős használat és versenyek idején.


2

templatemo work

 

 

Glice®  Szintetikus jég
DS - Glice®  Szintetikus jégpálya a jég igazi alternatívája!

Örömmel mutatjuk be komplett szintetikus jégpálya megoldásunkat. Ezzel a szintetikus jégburkolattal több mint 200 jégpálya épült 40 országban, hogy milliók számára biztosítson korcsolyázási lehetőséget.


DS - Glice®  kulcsrakész megoldást nyújt az Ön számára


A jégpálya megoldást az Önök igényeire szabjuk, méretben, alakban, építészeti integrációban és a tartozékok összeállításában egyaránt. Célunk kulcsrakész megoldások biztosítása, a projekttervezéstől, a szerelés felügyeleten át a jégpálya menedzsment tanácsadásig. Ezzel olyan komplett megoldást nyújtunk Önnek, hogy élvezhesse a jégpálya teljes funkcionalitását a kezdetektől, anélkül, hogy időt és pénzt vesztene egy tanuló időszakban.

DS - Glice®  miért Ökológiai megoldás… 


Technológiai fejlődése, olyan megoldást hozott létre, amely lehetővé teszi a korcsolyázást a szokásos jégpályák esetén felhasznált nagy mennyiségű energia nélkül. Ezért elkerülhető a környezet károsítása valamint pénz takarítható meg, a Glice® szintetikus jég ökológiai megoldást nyújt erre a kérdésre. 


 


 

templatemo work

gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2 gallery 2

 

Glice®  technológia

A szintetikus korcsolyapályák kialakításához Cégünk által alkalmazott Glice® speciális molekula struktúrájú nagy szilárdságú  13 mm20 mm vastagságú szintetikus jégpanelek. A panelek 100 %-ban UV álló így beltéri és kültéri korcsolyapályák kialakítása is egyaránt lehetséges. 

Glice® panel speciális rögzítéssel van ellátva. A versenytársaktól eltérő ez a speciális Glice® rögzítés lehetővé teszi, hogy a panelek mm pontossággal csatlakozási hézag nélkül, egybefüggő egységes felületet képezzenek.


Glice® panelekre gyári garanciánk 10 év, azonban a teljes élettartama használat függvényében akár 15 - 25 év. A teljes élettartam a panel mind a két oldalának használata esetén teljesül. Javasolt a paneleket a használat figyelembevételével az élettartam felénél megfordítani, így ismét teljes értékű korcsolyapálya áll a felhasználók rendelkezésére az élettartam végéig.  Olvass többet

Glice® egy korlátlan ambícióval rendelkező tudósok és sportolókból álló kutató csapat fejlesztésének eredménye. Glice® sikeresen kifejlesztett tökéletes szintetikus jég technológia, köszönhető annak, hogy a fejlesztés során összpontosítottak a szintetikus jég korcsolyázási minőségét meghatározó 5 fő paraméterre:


Ultra siklás technológia


Glice® Ultra siklás - a megerősített molekuláris struktúrája lehetővé teszi, a legkisebb súrlódási tényező elérését a szintetikus jég iparban. Ebből következőleg az eredmény  nem csak a leg- gyorsabb siklási tényező, hanem a szintetikus jég piacon a legalacsonyabb korcsolya penge élezés szükséglete.

 Jéggel Megegyező Reakció Technológia


Annak érdekében, hogy a korcsolyázás és a jégkorong a leg valósághű legyen, a szintetikus jégnek a sportág különböző mozgásaira azonos módon kell reagálnia, mint az igazi jégnek.Glice® az egyetlen szintetikus jég ami a használat során minden mozdulat minden részletében megegyezik az igazi jéggel.

Ultra molekuláris tartósság

sGlice® speciális, nagy sűrűségű molekuláris szerkezettel gyártjuk, így a forgácsolódás minimalizált. Ennek eredményeként a Glice® anyag megnövekedett élettartammal rendelkezik, tisztább a szintetikus jég, ami kevesebb takarítást jelent.

 Glice® Vonal Beágyazási Technológia

Az egyedülálló gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy a vonalakat és a jeleket közvetlen az anyagba ágyazzuk. Ellentétben a festéssel ez a jelölés állandó, nem fakul, és nem karcolódik le.

 Zéró Energia ÖkoJég Technológia
Glice® természet barát technológia, amely nullára csökkenti a normál jégpályákkal szemben az energia felhasználást. Glice® nem csak abból áll, hogy a hagyományos természet barát helyettesítője.
További előnyök az ökológia számára:
 • Glice® 100 % -ban mentes a toxikus anyagoktól
 • Glice® gyártási eljárás során földgázt használ, ami lecsökkenti a CO2 gáz kibocsátást.
 • Glice® szorosan együttműködik a logisztikai partnerekkel, hogy csökkentse az üvegházhatást okozó gázokat.
 • Glice® 100% -ban újrahasznosítható, amikor az anyag eléri az élettartama végét.
3
templatemo work
RÓLUNK
DEVEX Sport & GLICE Hungary

A DEVEX megalakulása óta, jellemzően az egyedi, komplex építőipari munkák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A megrendelőink és az üzemeltetők igényeit maximálisan figyelembe véve eredményesen működik. Célunk mindig az, hogy minél jobb kényelmesebb és biztonságosabb legyen az általunk épített létesítmények. A devex tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás.

"SZÁMUNKRA AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL, MEGRENDELŐ A LEGJOBB REFERENCIA!"

Cégünk jellemzői:

 • szakmai felkészültség és irányítói menedzsment az építő, gépész és villamos szakágakban
 • állandó az egyes részfeladatokra felkészült szakembergárda, szerelő team
 • saját egyedi célberendezések és eszközpark

"CSAK AZT VÁLLALJUK, AMIHEZ ÉRTÜNK! "

Cégünk tevékenységi körei:

 • sportpályák, sportkomplexumok tervezése és kivitelezése
 • strand és uszodai létesítmények tervezése és kivitelezése
 • magas- és mélyépítés
 • technológiai szerelés
 • kapcsolódó villamos rendszerek
 • acélszerkezetek tervezése és gyártása
 • mérnöki szolgáltatások
 • alkalmazott termékek, gépek és eszközök forgalmazása

 

4
KAPCSOLAT
Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére...
 
 
www.devex.hu
www.glice.hu
1105 Budapest, Ihász u. 19-21.