templatemo header
templatemo header
templatemo facebook
templatemo twitter
templatemo googleplus


 

Kert és Park!

A kert és park jelenti a legnagyobb lehetőséget a tervezők, építészek és befektetők számára, hogy a város forgatagába természet közeli zöld felületeket adjon a használok számára. Az általunk kínált felületek kialakítások és burkolatok egyedülálló minőséget igényes felületet biztosítanak mindenki számára. Gondolkozzon el a páratlan lehetőségen, tárja elénk és mi megvalósítjuk önnek. A következő oldalakon megpróbáljuk elindítani a fantáziáját, a többi csak önnön múlik.

1
PARKOK
Parkok kialakítása
A közterekben ki ne szeretne gyönyörködni. Sajnos jelenleg egy két kivételt eltekintve ezt sajnos nem tehetjük meg. Parkjaink, játszótereink, útjaink melletti területek gazosak, porosak rendezetlenek, temérdek energiát és pénzt emésztenek fel. Pont nem azt a szerepet látják el amire a tervezőjük megálmodta.
Pedig lehet egyszerűen rendezetten és tartósan szépé tenni ezeket a területek.
Ebbe próbálunk az érdeklődőnek segíteni, ötletekkel, képekkel, tanácsokkal, hogy a közterek el tudják látni azt a funkciót amire szánták. Ha megkeres bennünket és elképzelését vázolja mi
Rendszerünk alkalmazása sokrétű lehet, csak pár példa ízelítőül:
 • út elválasztó terület
 • parkok rendszeresen használt területei
 • parkok nehezen karbantartható területei
 • utca rendezvények
 • koncertek
 • közintézményi területek előtti területek
 • kötött pályás közlekedésnél sínnek közötti terület
 • stb..................
Amint látják ez csak egy kis morzsa a megannyi ötletekből amire alkalmasa a rendszerünk!
Keressen meg bennünket bátran ne habozzon mi segítünk!

Ajánlott műfű típusok

DELUX MAX SSUMMER LINE


TUSCANY LT

 

GOLF BURKOLATOK
Sportolni élményt, szenvedélyt, akaraterőt jelent. Egy olyan felületen sportolni, amely még az egyéni teljesítményt is növeli, még több kedvet ad a kihívások teljesítésére.

A Cégünk több éve foglalkozik sportpályák, sportkomplexumok és a hozzá tartozó infrastruktúra tervezésével és építésével.  Jó hírnevünket a közreműködésünkkel tervezett és épített több mint 100.000 m2, sportpálya és sportkomplexum alapozza meg. Az előbbiek és az üzemeltető visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy a megrendelőinknek kiemelkedő minőségű és az igényeket maximálisan figyelembe vevő szolgáltatást tudunk nyújtani. 

A szintetikus burkolati rendszereink beszállítói is a világ legrangosabb sportburkolat gyártó cégei, akik magas minőségű termékeiken túl átadják a beépítés, működtetés területén szerzett tapasztalataikat is. Így tudjuk elérni, hogy Magyarországon, versenyképes árakon nemzetközi színvonalnak megfelelő szolgáltatásokat kínáljuk. Az Önöknek ajánlott szintetikus gumi sportburkolataink a sport minden ágát lefedi.

A beszállítóink folyamatos és intenzív kutatásba és fejlesztésbe tett elkötelezettsége tette lehetővé, hogy partnereinknek, megbízóinknak mindig az igényeiknek megfelelő legjobb terméket tudjuk nyújtani.

SZINTETIKUS JÉG
Glice®  Szintetikus jégpálya a jég igazi alternatívája!

Örömmel mutatjuk be komplett szintetikus jégpálya megoldásunkat. Ezzel a szintetikus jégburkolattal több mint 200 jégpálya épült 40 országban, hogy milliók számára biztosítson korcsolyázási lehetőséget.

KERT ÉS PARK
Parkok, kertek, golf pályák, játszóterek...
A kert és park jelenti a legnagyobb lehetőséget a tervezők, építészek és befektetők számára, hogy a város forgatagába természet közeli zöld felületeket adjon a használok számára. Az általunk kínált felületek kialakítások és burkolatok egyedülálló minőséget igényes felületet biztosítanak mindenki számára. Gondolkozzon el a páratlan lehetőségen, tárja elénk és mi megvalósítjuk önnek. 
A következő oldalakon megpróbáljuk elindítani a fantáziáját, a többi csak önnön múlik.
USZODA TECHNIKA
Közüzemi- és magán medencék kivitelezése

A medence építés az építőiparban az egyik legnagyobb odafigyelést és szakértelmet igénylő feladat. A medence szerkezetének (szerkezeti, szigetelő és burkoló rendszer....) nagyon nagy igénybevételt kell elviselnie. A medence építésénél nagyon fontos a kivitelezés műszaki és esztétikai minősége.
A  cégünk egyik fontos tevékenysége a strand-, uszoda- és magán medencék tervezése és kivitelezése. Az elmúlt évek során számos uszodai és élménymedencét, valamint több magánmedencét tervezett és építettünk. A cég által tervezett és kivitelezett sok tíz milliós, exkluzív kiépítettségű élménymedencék és a néhány milliós családi fürdőmedencék közös vonása, hogy a munkálatok során használt megoldások kivétel nélkül a legmodernebb technológiák egyedi, testre szabott alkalmazásán alapulnak.

Az alábbi menüpontokban igyekszünk áttekintést adni a medencék legfontosabb típusairól és a beépíthető uszodatechnikai, vízgépészeti berendezésekről.

2
templatemo work
KARBANTARTÁS
A DEVEX feltett törekvése, hogy az üzemeltetőkkel, beruházókkal, játékosokkal megismertesse, bemutassa és megértesse ennek a fontosságát. 

A különböző sportpálya burkolatok tökéletes felületet adnak, ezeken sportolni maximális teljesítményt, örömet ad a játékosoknak. 
Ahhoz azonban, hogy a burkolat mindenkor 100 % minőséget biztosítson folyamatos karbantartásra van szükség. 

Az elhasználódott és elhanyagolt pálya külalakra visszataszító, sportolásra alkalmatlan és sérüléseket okoz a használóinak. Így a beruházók és üzemeltetők befektetése soha nem térülhet meg, mivel a játékosok, bérlők elpártolnak.
A különböző típusú sportfelületeknek más és más típusú karbantartásra van szüksége aminek mértéke függ a pálya felület típusától és a kihasználtságtól.
Oldalainkon megpróbálunk betekintést nyújtani az olvasónak a különböző felületek karbantartásáról.

templatemo work

 

MAGAS ÉS MÉLY ÉPÍTÉS

A cégünk megalakulása óta közel 20 éve foglalkozik különböző funkciókat betöltő építmények kialakításával . Oldalunkon szeretnénk meggyőzni az ide látogatót, hogy helyesen dönt ha minket választ. Célunk hogy jobb, kényelmesebb és biztonságosabb legyen az általunk épített létesítmények. A cég tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás. 

Munkáink során a legújabb technológiák naprakész ismerete, ötvözve alkalmazási területeik átfogó szemléletével és a cég sok éves kivitelezői tapasztalatával képessé teszi a DEVEX csapatát arra, hogy ügyfeleivel folyamatosan együtt gondolkodva, minden alkalommal megtalálja a testre szabott megoldást, akár esztétikumról, akár funkcionalitásról, akár a kettő ötvözetéről legyen szó.

Szolgáltatásink:

 • Közcélú építmények
 • Kiegészítő létesítmények
 • Könnyűszerkezetes és hagyományos új épületek
 • Sport és szabadidős létesítmények
 • Kiszolgáló Csarnokok
 • Lelátók
 • Öltözők
 • Szociális épületek
 • Gépházak és kezelő épületek

 

 

3
templatemo work
RÓLUNK
DEVEX Sport & GLICE Hungary

A DEVEX megalakulása óta, jellemzően az egyedi, komplex építőipari munkák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A megrendelőink és az üzemeltetők igényeit maximálisan figyelembe véve eredményesen működik. Célunk mindig az, hogy minél jobb kényelmesebb és biztonságosabb legyen az általunk épített létesítmények. A devex tevékenységében éppoly fontos szerepet játszik a tervezés során a kreativitás, mint a kivitelezésben az aprólékos precizitás.

"SZÁMUNKRA AZ ELÉGEDETT ÜGYFÉL, MEGRENDELŐ A LEGJOBB REFERENCIA!"

Cégünk jellemzői:

 • szakmai felkészültség és irányítói menedzsment az építő, gépész és villamos szakágakban
 • állandó az egyes részfeladatokra felkészült szakembergárda, szerelő team
 • saját egyedi célberendezések és eszközpark

"CSAK AZT VÁLLALJUK, AMIHEZ ÉRTÜNK! "

Cégünk tevékenységi körei:

 • sportpályák, sportkomplexumok tervezése és kivitelezése
 • strand és uszodai létesítmények tervezése és kivitelezése
 • magas- és mélyépítés
 • technológiai szerelés
 • kapcsolódó villamos rendszerek
 • acélszerkezetek tervezése és gyártása
 • mérnöki szolgáltatások
 • alkalmazott termékek, gépek és eszközök forgalmazása

 

4
KAPCSOLAT
Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére...
 
 
www.devex.hu
www.glice.hu
1103 Budapest, Ihász u. 21.